Híreink

Fotópályázat

2017. december 14-én csütörtökön a nagyszünetben lesz az Állatportrék című fotópályázat eredményhirdetése és a beérkezett munkákból válogatott kiállítás megnyitója az aulában. Minden pályázót és érdeklődőt szeretettel várunk! Addig is közönségszavazás! A beérkezett fotókat ide kattintva tekinthetitek meg, valamint a képújságon kedden,  szerdán és csütörtökön reggel. Válasszatok Ti is kedvenc szerzőt fényképei alapján! Szavazataitokat itt adhatjátok le csütörtökön 9 óráig! Köszönjük az igényes munkákat és várjuk szavazataitokat!

Adventi koncert

 

„Angolra hangolva” szépkiejtési verseny

A december 6-án  Ajkán megrendezett versenyen az erős mezőnyben vetésis diákjaink szép sikereket értek el. Wächter Vanda (12.C) a III. kategóriában 1.Orosz Blanka (10.A) a II. kategóriában 2. helyezést ért el. Szintén kiválóan szerepelt Rosta Zsuzsanna (12.C). Gratulálunk versenyzőinknek, és felkészítő tanáruknak, Babóczkyné dr. Szőke Edit tanárnőnek!

 

Diáknapi programok

A jelentkezés lezárult

 

Cipősdoboz akció

Kedves vetésis diákok!

Az év vége közeledtével azokra is gondolnunk kell, akik számára Ti tudjátok ünneppé varázsolni a Karácsonyt. Cipősdobozba tett ajándékaitokat 2017. december 8-án, a diáknapon, 11-én hétfőn és 12-én kedden várjuk az igazgatóhelyettesi irodában! A megtöltött cipősdobozt legyetek szívesek becsomagolni színes csomagolópapírral (lehetőleg külön a tetejét és külön az alját), majd ragasszátok le átlátszó cellux ragasztóval, vagy kössétek át zsineggel! A becsomagolt ajándékra írjátok rá, hogy milyen korosztályú lánynak/fiúnak szánjátok! Ha valakinek az időpont nem megfelelő, a Családsegítő Szolgálatnál (Veszprém, Mikszáth Kálmán u. 13.) is leadhatja december 15-ig!

 

„Sublótba zárt háború”

Orosz Enikő tanárnő szervező munkájának köszönhetően újabb történelmi tárgyú kiállítás tekinthető meg az aulában. A Magyar Nemzeti Levéltár Veszprém Megyei Levéltára a „Sublótba zárt háború - Kiállítás otthon őrzött első világháborús emlékekből” című anyagából hat darab molinót állítottunk ki. A „Nagy Háború” 100. évfordulójához kapcsolódó mini kiállítás a katonák és az otthon maradottak életéről, gondolatairól tudósítanak. Köszönjük Orosz Enikő tanárnő szervező munkáját!

 

 

 

 

 

Decemberi menza pótbefizetés

A decemberi menza befizetésére a Vetési Gimnázium 46-os tanári szobájában van lehetőség az alábbi időpontokban:

2017. december 6. (szerda) 10.30 - 12.00 és 12.30 – 14.00

Teljes ár: 4250 Ft (425 Ft/ebéd)                                           

Kedvezményes ár: 2125 Ft (212.5 Ft/ebéd)

Ételallergiás ár: 2125 Ft (212.5 Ft/ebéd)

Kérjük, hogy a befizetésre mindenki a pontos összeget hozza magával, mert pénzváltásra nincs lehetőség! Bankkártyás fizetés is lehetséges.

 

Szakmák napja 2017

A jelentkezés lezárult!

 

Tolerancia nap a Vetésiben

Az ENSZ Nevelésügyi Kulturális és Tudományos Szervezete, az UNESCO kezdeményezésére 1996 óta rendezik meg a tagállamok a Tolerancia Nemzetközi Világnapját minden év november 16-án. Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozott idén iskolánk is. Diákjaink részt vehettek a Nem adom fel Alapítvány tréningjein (szájjal festés, kerekesszékes kosárlabda, bekötött szemmel közlekedés), a HAVER Alapítvány és az UCCU Alapítvány érzékenyítő foglalkozásain a zsidó, illetve roma identitásról, interkulturális párbeszédeket folytathattak az „Élő Könyvtár” könyveivel, akik előítéletekkel és sztereotípiákkal gyakran szembesülő csoportokat képviseltek, angol, francia és spanyol nyelvű interaktív foglalkozások keretében (interkulturális toto, kulturális detektív) mélyíthették ismereteiket különböző népek kultúrájáról. A nap fényképei itt megtekinthetők.

 

Decemberi menza befizetés

A decemberi menza befizetésére a Vetési Gimnázium 46-os tanári szobájában van lehetőség az alábbi időpontokban:

2017. november 22. (szerda) 10.30 - 12.00 és 12.30 – 15.00,

2017. november 23. (csütörtök) 10.30 - 12.00 és 12.30 – 15.00.

Teljes ár: 6375 Ft (425 Ft/ebéd)                                          

Kedvezményes ár: 3190 Ft (212.5 Ft/ebéd)

Ételallergiás ár: 3190 Ft (212.5 Ft/ebéd)

Kérjük, hogy a befizetésre mindenki a pontos összeget hozza magával, mert pénzváltásra nincs lehetőség! Bankkártyás fizetés is lehetséges.

 

Nyílt nap veszprémi diákok részére

Kedves 8. osztályos diákok!

A Vetési Gimnáziumban november 23-án csütörtökön sorra kerülő nyílt napra november 15. és 21. között ezen a felületen lehet regisztrálni. A veszprémi diákok szülei részére november 23-án 17 órakor tartunk tájékoztatót a felvételi eljárás rendjéről és a szeptemberben induló képzéseinkről.

A nyílt napra a helyek beteltek, a jelentkezés lezárult.

 

Irodalom másképp — Aegon verseny középiskolásoknak

Az országos irodalmverseny első fordulóján iskolánk diákjai szép eredményt értek el. A 11. évfolyam kategóriában Rácz Ágnes Éda (11.C) 9., Csóri Bence Tibor (11.C) 16. helyen végzett. Mindketten bejutottak az az országos döntőbe, melyre 2018. márciusában Budapesten kerül sor. Felkészítő tanáruk: dr. Kocán Béla.