attention iconÉrettségizők figyelem!

2020.05.05-én, kedden – a matematika írásbeli vizsgák terembeosztása és a termek megközelítése:

Csak középszint

22., 24., 26., 29. tantermek – bejárat a termekhez a tanári parkolón keresztül a 24-es terem melletti ajtó! (déli bejárat)

47., 49., 53., 58. tantermek – a termek megközelítése a főbejáraton keresztül a könyvtár felé vezető lépcsőn fel! (főbejárat)

30., 36., 38., 43. tantermek - a termek megközelítése a József Attila szobor melletti kapun keresztül a stúdió melletti ajtón át! (északi bejárat)

  • Köszönjük a mai fegyelmezett hozzáállásotokat! A holnapi nap során is tartsátok be azokat az előírásokat amelyeket az magyar érettségi napján is kértünk tőletek!
  • A beléptetés során ügyeljünk a kellő távolság (1,5 m) betartására, kérjük a csoportosulás elkerülését!
  • Az épületbe való beérkezést követően mindenki keresse meg a tantermet és foglalja el a helyét! A folyosón senki ne várakozzon!
  • A vizsga befejeztével ne várakozzatok a folyosókon, mindenki a lehető leggyorsabban ugyan azon a bejáraton ahol bejött, hagyja el az épületet!
  • Szinte lehetetlent kérünk, de fontos betartani, hogy az épület előtt se legyen csoportosulás, mindenki igyekezzen haza! Ez mindenkinek a saját érdeke! Ne izguljatok, holnap is kipipálunk egy vizsga napot!

 

redleft offFontos tudnivalók az érettségivel kapcsolatban

redleft offTérkép

Sikeres vizsgázást mindenkinek!

idezet 1