attention iconTisztelt Szülő!
Az alábbiakban szeretnénk a menza igénybevételével kapcsolatban tájékoztatást adni:

A Vetési Albert Gimnáziumban a diákétkeztetés feladatát a Veszprémi Intézményi Szolgáltató Szervezet látja el.

A diákok a Veszprémi Középiskolai Kollégium éttermében tudják igénybe venni az étkezést, mely gyalogosan a gimnáziumtól 2 percre található. Az étteremnek saját konyhája van. Ebédelni tanítási napokon 11.30-tól 15.30 óráig lehet az étkezési jegy leadásával. Általában két menüből lehet választani a helyszínen. Az egész havi étlap megtekinthető a hungast.hu oldalon.

 

Táplálékallergiás étkezést gasztroenterológus, endokrinológus, diabetológus vagy allergológus/immunológus szakorvos igazolása alapján tudunk biztosítani, melyhez érvényes orvosi igazolás másolatára van szükség. (Báthory iskola konyháján főzik az ételt, de kiszállítják a kollégium éttermébe, melyhez éthordót a konyha biztosít.)

Teljes ár: 575 Ft/adag, kedvezményes ár: 287,50 Ft/adag (normál és táplálékallergiás egyaránt)

Kedvezmények:

  • Nagycsaládos kedvezmény: a családban legalább 3 gyermeket nevelnek, akik mindannyian 25 év alattiak és nappali tagozaton tanulnak. Töltsék ki a nagycsaládos nyilatkozatot és a 8. sz. mellékletet is.
  • Gyermekvédelmi kedvezmény: önkormányzat által kiadott határozattal rendelkeznek, mely a 2020/2021. tanév időszakára esik. Töltsék ki a 8. számú mellékletet és csatolják az önkormányzati határozat fénymásolatát.

Az étkezési térítési díj kedvezmény megállapításához, amennyiben jogosultak, kérjük, hogy a hivatalos igazolást küldjék el postán a következő címre:

Sándor Lászlóné
Középiskolai Kollégium
8200 Veszprém, Stadion u. 22. vagy e-mail-ben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (Szeptemberben az eredeti példányra is szükség lesz.)

Így már a szeptemberi befizetésnél figyelembe tudjuk venni a kedvezményt.

A menza igénybevételéhez mindenképpen szükséges az ADATVÉDELMI NYILATKOZAT kitöltése, hiszen ennek alapján készül számla a befizetett összegről! Szülőnek és gyermeknek is alá kell írnia!

dokumentumok icon

Igazolás nagycsaládos kedvezmény igénybevételéhez

dokumentumok icon

Nyilatkozat ingyenes vagy kedvezményes intézményi gyermekétkeztetés igénybevételéhez

dokumentumok icon

Adatvédelmi nyilatkozat

Gazdasági ügyintéző elérhetőségei (menzával kapcsolatban):
Sándor Lászlóné
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. tel: 20/232-2219